2008. dec. 17.

Naptár

Scrappeltem egy naptárat a nagyiknak , persze messze több időbe tellt, mint számítottam rá.. hiába, ha az ember csak hébe-hóba készít ilyesmit.. (meg is látszik rajta..) De mivel Katának szeretnék egy később kinyomtatható babanaplót is szerkeszteni, azt hiszem még van lehetőség a fejlődésre.. :D Ezúton is köszönet Krissznek, aki évről évre megszerkeszti éselérhetővé teszi a naptárat.. :) Ezek a fotók a legkedvesebbek nekem ebben az évben.. :D6 megjegyzés:

 1. Biztos fognak örülni a Mamák.
  És nem a köritést nézik ám .

  VálaszTörlés
 2. NAgyon klassz lett! Lehet, hogy nekem is valami ilyesmit kellene csinálnom? Csak persze egyszerűbbet...

  VálaszTörlés
 3. Amit exi mond az sajna/szerencsere igaz;-) szerintem a nagyszuloknek `eleg` a kep. Nagyon jo lett, nekem ez a stilus nagyon bejon. Neha scrap oldalakon huledezem, hogy jobb lenne hozza sem nyulni, mert a sok csicsatol mar a kep sem latszik;-)

  VálaszTörlés
 4. Ühüm...a scrappel kapcs.ban nekem is vannak ambivalens érzéseim (kb. mint a keresztszemessel), de a digitális fotózás világában a digitális scrapbook előnyeit kihasználni badarság lenne- a régebben fiókban halmozódó, kallódó, mostanság a gépen feltorlódó (néha túl sok, néha túl kevés) fotót tervezem így rendezni: idővel lesz babanapló mindkét lányról és családi éves fotóalbum- amibe több kép elfér, mint egy naptáron, s ha jön valami régen látott rokon, nem a gép elé kell leültetni, hanem az ölébe tehetjük, s együtt átlapozhatjuk a fotókat. (Tudod klasszikus klisé -randira jön az udvarló, és az elérzékenyült anyuka a lányka 3 hós pucér képeivel nyaggatja, míg a fent említett végre kihámozza magát a fürdőszobából.. hehehh)

  VálaszTörlés
 5. Amaranta, ha érzel magadban lelkierőt még egy-két gyorskörre Fehérváron, gyere át Andris fotóival és beletesszük a már kész sablonba. Balázs is ma viszi csak a CG-be a képeket.. remélem, sikerül úgy nyomtatni, ahogy szerettük volna..

  VálaszTörlés
 6. Sajnos az már nemigen jön össze :-(
  Letöltöttem a javasolt sablont, de nem tudom, hogyan kell összerekni. Majd megcsinálom exelbe :-)

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails