2009. márc. 30.

3

Sára három éves.. Jaj, milyen nagylány már! Pláne, mióta a húgocskája megszületett.. Pedig dehogy.. még olyan pici ő is.. hisz még mintha csak tegnap született volna.. A három mégis egy bűvös szám. Az első nagy választóvonal. Sára oviba fog járni, és már nem lesz velünk itthon délelőttönként.. Szívem szerint még halogatnám ezt az időszakot, de ő most már naponta rákérdez, mikor mehet már oviba.. :) Igazság szerint már két hete járhatnánk, de sok összegyűjt családi kórság miatt halasztódott a beszoktatás időpontja, de még a szülinapi zsúr is. Az utóbbit azonban tegnap megejtettük,miután már mindenki összeszedte magát valamelyest, s nincs mese, ha már beszédítettük és jelentkeztünk, jövő héttől indul az ovizás is.

A szülinapozás jól sikerült, Sára nagyon örült mindennek, mindenkinek- az sk. torta felismerhető volt, nem égett oda, bár sejtem, cukrászként éhenhalnék, de az évi 1 próbálkozás ezentúl ugye, megduplázódik, miután a gyerkőcszám is kétszereződött, talán mire nagykamaszok lesznek, addigra össze tudok hozni egy épkézláb ünnepi sütit is.. :D Jah, és ez csak családi ünnepség volt, jövő héten még egy gyerekzsúr is be van tervezve.. akkor ezek szerint 4x annyi torta? Huh... :)

És még egy nagy hír: Kata egy kis szenzációval szolgált a jeles nap örömére - tegnap állt fel először.. :)

Képek- három éve, három naposan, és tegnap, három évesen.. :D
11 megjegyzés:

 1. Isten éltesse a nagylányt és a kicsit is!Olyan szépek :-)

  VálaszTörlés
 2. Az a copf!! Sok sikert az ovihoz.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép a tortád! Utólag is Boldog Születésnapot a kisasszonynak! És hogy mennyire hasonlítanak egymásra és rád!!!!

  VálaszTörlés
 4. Boldog szülinapot az ifjúhölgyikének! A torta igazán mutatós, csak a küllemét tudom dicsérni, ízre biztos méltatta az ünnepelt.

  VálaszTörlés
 5. Mi is a baj ezzel a tortával? Szerintem szuper! A lányok szépek, mi kell még?

  VálaszTörlés
 6. BoSzü a nőnek, tündérmaca, az már biztos, Katának meg fergeteges a hajkoronája. :)))
  És felálllt???? jesszus, hogy megy az idő. Most született...

  VálaszTörlés
 7. :D Köszi, lányok.. Torta- hát ugye, az ember lányának vannak elvárásai magával szemben, csak sajna, korlátai is ugyanebben az irányban.. :D Az ünnepeltnek szerencsére tetszett, s a legfőbb elvárás mégis az volt, hogy örömet szerezzek neki.. :D Tegnap este kilenckor jutott eszébe, hogy ő úgy enne még a tortájából.. Hát, élvezet volt nézni, csukott szemmel, vigyorgó szájjal nyammogott, két falat közt meg ilyeneket mondott: hm, ezt igazán ígycsiklandozó (sic!), nagyon ízletes ez a csokikrém... :))

  Tündérhajak: Sárának még egyszer sem volt levágva a haja, már majdnem a derekáig ér. Ezzel szemben Katának már kétszer nyírtuk a frizkóját, az első időkben próbáltuk lefésülni, simítani, mindhiába.. Most már feladtuk a küzdelmet, úgy áll, ahogy ő akar..

  Igen, az idő eszeveszett tempóban rohan.. pedig most igazán visszafognám, olyan szép ez az időszak.. :D

  VálaszTörlés
 8. Szia!
  Csodaszépek a kishölgyek... csupa báj és kedvesség... boldog lehetsz. :o)
  Ne akard megállítani az időt... sok gyönyörűségről lemaradnál velük kapcsolatban, inkább élvezd minden pillanatát akkor, amikor adódik! :o)
  Pusza, és nagy gratula Nektek... mindenhez! :o)

  VálaszTörlés
 9. Édes gyönyörűségek! Isten éltesse őket egytől egyig, veletek együtt!:)))

  VálaszTörlés
 10. Julcsi, egyszerre írtunk egymáshoz.. :D Camea, ja, nem úúúgy, örökre állítanám meg.. csak még egy kicsiiit.. :D

  VálaszTörlés
 11. Hippp-hippp, 200 évig kellene élned... ugyanis mindig azt fogod érezni, hogy hjajjjj, ezt a kort mééééég egy icipicit! :DDDD
  Pusza!

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails