2009. jún. 25.

Giveaway at Juliane
Juliane kis teremtményei varázslatosak. Bizonyára az egész személyisége az lehet, hisz aki ilyen babákat készít és kihívásokat talál ki, nem lehet hétköznapi. A csodás rózsatündérkéért nem elég jelentkezni, aki meg szeretné szerezni, pontosan hétféle vadvirágot kell összegyűjtenie és valami szépséges kompozícióba rendeznie.

Sára az első pillanattól kezdve szerelembe esett a kistündérrel, így szorgalmasan gyűjtögette sétánk során a vadvirágokat (a bogáncsról alig tudtam lebeszélni :D) , illetve segédkezett a koszorú készítésénél. Aztán még tündértáncot is lejtett. Katát nem hatotta meg a nyerési lehetőség, - bár gyanítom, ő sem vetné meg gyűjteményünkben Juliane babáját,- így az ő hajába csak egy kis csokréta került..

Mi gyakran virágozunk máskülönben is, de a mai kihívásnak különösen élveztük minden percét. Remélem, a babát is megnyerjük.. :D
A kihívást és a hozzá tartozó szép sztorit megtaláljátok a Fröken Skicklig blogon.

Oks, most megpróbálok írni egy rövid angol összefoglalót, ha van benne valami kapitális hiba, kérlek mélben sikítsatok! :DYou can win this marvellous little rose fairy at Juliane, if you enter her challenge. My little fairy, Sarah fell love with Juliane's at the first sight, so she eagerly collected the wild flowers and helped me to make the wreath. Katie didn't want any flower in her hair, but finally she let me to put a little bouquet in her hairgrip too. We enjoyed the challenge, and hope, we'll win the fairy.. :D

19 megjegyzés:

 1. Nagyon édesek a kis tündérkéid a kis virágdíszeikkel. Szurkolok, hogy megnyerjétek a virágtündéreket. Én nem hiszem, hogy versenybe szálok.

  VálaszTörlés
 2. ezeket a képeket versenyen kívül is jó volt látni!

  VálaszTörlés
 3. Biztos nyerő lesz sára! :) Nekem is van egy csokrom, épp most hozta a virágos postás, de az nem érvényes a játékhoz. Vadvirág meg itt nem nagyon terem. Úgyhogy drukkolunk nektek a nyereményhez. :)

  VálaszTörlés
 4. I have dropped in from Froken Skicklig to see your beautiful flowers. What a very pretty circle to adorn your daughter's head. I love the little clip with flowers attached. I have two girls as well and we will soon be venturing out into the cold winter of South Australia to find our seven wildflowers.

  I enjoyed dropping in to visit you this evening. Longing to be able to read your text, trying to navigate my way around your blog. Fortunately many things are familiar in this format.

  Sending you some smiles through rainy clouds from South Australia to a place I visited and loved. Hungary holds special memories for me.

  Cee

  VálaszTörlés
 5. Milyen kis virágtündéreid vannak!!!!:)))Kata már ilyen nagy? Most született!....
  gyönyörű gyerekek,gyönyörű fotók...igazi béke és otthonosság...:)Szép látni!

  VálaszTörlés
 6. Remélem Ti lesztek a szerencsés nyertesek! Írtam neked mélt, megkaptad?

  VálaszTörlés
 7. Ezek szerint Te nem kaptad meg a választ? :o

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm lányok! Csilla, miért nem?
  Kao, azt hiszem ez benne az egyik pláne.. utána kell menni... Nem is gondolná az ember, de nem volt könnyű hétfélét találni.. :D

  VálaszTörlés
 9. Hi Cee, thanks for your kind words, I hope you'll be lucky and find the seven.. :)

  Isn't it great, how people get connected far away from each other by Juliane challenge? :)

  Unfortunately my Engish is quite poor, that's why I leave comments in foregin blogs so rare..

  I'll try to write a short English summary at the end of my post.. :D Thanks for your visit! :)
  Erika

  VálaszTörlés
 10. Nem is tudom, lehet mégis beszálok. De meddig lehet jeletkezni? Az kiderült a postból, hogy mikor lesz a sorsolás, de , hogy meddig kell jelentkezni, az számomra nem derült ki, lehet csak én nem értettem, vagy átsiklottam fölötte, nem vagyok egy nagy angolos, csak úgy nagyából értem meg a lényeget.

  VálaszTörlés
 11. How nice that you visited my blog.
  What a nice flowers and childeren on the pictures. Have a nice evening.

  VálaszTörlés
 12. nagyon szép a csokor (is)! drukkolok!

  VálaszTörlés
 13. Oh, I really enjoy reading your lines and seeing the pictures of your daughter with the flower wreaths in their hair! I keep my fingers crossed that the Rose fairy will visit your garden...

  Thank you so much for joining this challenge and thank you so much for sharing these moments of happiness you spent with your girls.

  Love from Sweden,

  Juliane

  VálaszTörlés
 14. Húú mi is nemrégen vadvirágos koszorú projektben voltunk, a gyerkőcökkel. Tele van a kisszékelyi vidék most mindenféle gyönyörűséggel.Igen nagyon érdekelne a baba, de aggályaim vannak, hogy fair(y)- e veletek szemben ha mi is benevezünk. Mondjuk nekünk most nagyon nehézkes képeket feltölteni, így lehet, hogy nem lesz semmi belőle. Olyan klassz, hogy ilyen kezdeményezésre leltél, nem is feltétlenül a nyerés lehetősége miatt hanem a felnőtt-gyerek közös élményképzés okán.
  Fogok írni levelet, mert megint képződött pár párhuzam:-))

  VálaszTörlés
 15. Kriszta, Csilla, gyertek játszani!! Hisz az benne a legjobb.. A csodatündér a ráadás... :D Olyan jó nézni a többiek postjait is- a világ minden táján gyűlnek a vadvirágok. :D
  Én úgy értelmeztem, ha 8-a a sorsolás napja, egészen addig lehet jelentkezni.. :D

  A többieknek köszönöm a drukkot.. azért nagyon örülnénk ennek a szépségnek. :D

  VálaszTörlés
 16. Jane, thanks for the visit.. :D I really enjoy your story! :)

  Juliane, I have to say thank you for this great challenge! :)

  VálaszTörlés
 17. Dear Erika

  Thankyou for writing in English for me here. I appreciate it so much. It is lovely how we are all connected through Juliane's blog. I know she'd be delighted.

  I would love to read a short English summary at the end of your posts and I'll be back to see more.

  Your English is not so bad, by the way. It doesn't need to be correct to be able to communicate I think.

  I hope you might visit one day but for now I'll send you chilly greetings from our mild winter's day today.

  Soon we will have our post about our flower finds...soon.

  Cee

  VálaszTörlés
 18. akkor lehet megpróbálkozunk mi is. Biztos július hét a hataráidő, hetedik hó, hetedike 7 fajta virág, bűvös hetesek. Nézz át hozzám egy kis meglepire.

  VálaszTörlés
 19. Bekukkantottam én is hozzátok.Gyönyörűségesek a lánykáid!!!És a babáid is nagyon megtettszettek!Édes bájosak..
  Kedves volt amit irtál.Jól esett.Amikor gépeltem be a mesénket és még mindig a felénél sem jártam megfordult a fejemben hogy inkább hagyom az egészet.Ugyan kit is érdekelne?!De igy már nem bánom hogy egy délelőttöm elment vele.

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails