2009. szept. 15.

Inspiráció - lépcsők

Ma a lépcsősor van porondon... A tegnapi napon befejezték az összeszerelést, ma már csak az oszlopok végső formáját és a lépcsők színét kell eldönteni. Az asztalosunk ismét rendkívül boldog... a főnöke szerint viszont szereti a kihívásokat... :D

Bár már előre látom, sokan fognak megbotránkozni (főleg korábban említett idősebb családtagok) , de a fehér-fa kombináció az már nálunk is biztos- csak a fa színe kérdéses még. Vagy az ablakokkal harmonizáló mélybarna, vagy a kissé meredek és bevállalós füstölt tölgy.. :D (Vagy csak sima tölgy... vagy....) Ilyeneket találtam a neten, ami kb. falszínben, színkombókban, formában hasonló..


ALL ABOUT STAIRS - today we have to decide the final colour of the oak stairs (it'll be white and some wood-colour) and the shape of the columns. Here are some inspirations...

5 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lesz a házatok!! Nekem a parketta is nagyon tetszik, és annyira szeretem a fehérre festett, de leginkább a fehérre pácolt fát:)

  VálaszTörlés
 2. Bármelyiket elfogadnám, mi is így szerettük volna, ha elkészült volna.......

  VálaszTörlés
 3. Amikor ideköltöztünk egy éve, fa lépcső volt és egy kicsit mindenkit kellett győzködni, hogy fessük le fehérre, de megérte. Az egyik legjobb döntésünk lett. Imádjuk. Van is, meg nincs is, olyan könnyed lett az egész szerkezet. :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szépek a faszínű és fehér kombinációjú lépcsők :) Szerintem sötét, vörösesbarna nagyon meleg faszín gyönyörűen mutatna. Sok szerencsét a választáshoz:)

  VálaszTörlés
 5. Köszi lányok a megerősítést parketta és lépcső ügyben is.. :D

  Anna, a mi konyhánk is majdnem olyan, mintha pácolva lenne- opálosan áttűnik a fa erezete, de emellett is szép törtfehér, nem olyan, mint a kifakított nyír..

  Szilvi, még később lehet, nem? :D Szerintem Ti most telisteli szívjátok magatokat inspirációval.. :D

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails