2009. szept. 7.

Őszi gondok

Már kezdett hűvös lenni, a lányokkal sétálni indultunk. Kata már összekészítve (még mindegy a sorrend, de azért már megfordult a fejemben, már csak pár hét és arra is figyelni kell, kire mikor kerüljön kabát, sapka, s addigra már biztosan minden össze legyen készítve... Jaj..)

- Gyere Sára, kezd hűvös lenni, ma sportcipőt veszünk fel... Megpróbáljuk, jó-e még...
- (kis lábát a cipő mellé teszi) Nézd, Anya, jó még.. látod, idefér mellé a lábam..
- (anya kétkedőbb) Bebújunk és meglátjuk, jó?
Meglepő, tényleg gond nélkül belecsusszan a lába..
- Jó a cipőd?
- Igen!
- Nem nyom sehol? Nem szorít?
- Nem. Nem.
- Jaj, de jó, akkor indulhatunk....
- De Anya, kérlek.... csak... most már ki szeretném görbíteni a lábujjamat.

(Utóirat: a hétvégén nyolc pár cipőt dobozoltam el- kisebb anyagi csőd elé nézünk: nincs ünneplőnk, hétköznapink, tornacipőnk, gumicsizmánk.... és az egy még éppenhogyjó váltócipőnek is csak néhány hetet adok már.. De nézzük a pozitív oldalát: Katának csak elő kell vennem Sára kinőtt cipőcskéit...)

6 megjegyzés:

 1. A gardróbban hatalmas kupac kinőtt ruha, cipő melyeket "Na neee mááár, ez is!?" felkiáltások mellett szanáltam ki augusztus végén. A mennyiség sokkal jelentősebb, mint korábban számítottam. A fiamat mégsem öltöztethetem lepke mintás szoknyába!!
  Még jó, hogy a barátnők között működik a ruha átadás, és ez megkönnyíti az elválást, másrészről pedig mindig gazdagodunk néhány remek darabbal.

  VálaszTörlés
 2. Ismerős:) Szombaton vettünk egy félcipőt, szerencsére féláron , tavalyi modell, utolsó darab. Így csak 5500 Ft volt:(Most már vadászok az ilyen cipőkre. Nálunk sem rózsás a helyzet, mert mi senkitől nem kaptunk kinőtt kis ruhákat, így minden évszakra teljes ruhatárat kell megvennem Nimródnak, az ünnepitől, a játszó ruhákig. kész anyago csőd, pedig sok mindent a bababiziben és turiban szerzek be.

  VálaszTörlés
 3. Nem akarom mondani, hogy en is eltettem Dani cuccait es sokszor epp egy szezonnal voltak elcsuszva:-) igy telen pont jok voltak a nyari kisgatyak, nyaron meg az anorak;-)

  VálaszTörlés
 4. Nézz be hozzám!
  (nyugi, nem valami 100 embernek továbbadandó díj :))

  VálaszTörlés
 5. Kriszta, ehem.. közben már én is szembesültem ezzel a problémával.. :S Télire lesznek széép szaldálkáink.. :P :DDD

  Ahama, cupp neked! :D

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails