2009. nov. 5.

Képek helyett...

Köszönöm mindenkinek a kedves reagálásokat, nagyon jól estek..

Tegnap írtam, hogy még korántsem mondható késznek a házunk (ugyan, mikor mondható annak egy ház??), de azt terveztem, ma készítek szép fotókat a fürdőnkről- mert az az egyetlen helyiség, ami már - az apróbb simításokat, kis dekorelemeket leszámítva- teljesen elkészült. Legalábbis tegnapig így volt....

Merthogy hajnali háromkor B. pisilni vitte ki a nagyobbik lyányt, s egy nagy tócsába sikerült belelépniük. Az alig két hónapja bekötött vízvezeték megrepedt, s elárasztotta az egész fürdőt; a fugákon szivárgott kifelé a beépített kád alól a víz, s persze a fürdő alatti garázst is teljesen eláztatta; az álmennyezet minden egyes illesztéséből csordogált a víz.. Hajnali ötig fúrtuk a lyukakat a falba, plafonba, állítgattuk a padlóra a vödröket, felmostunk, menekítettük a még garázsban álló papírdobozokat (még szerencse, hogy itt már kevesebb volt és nem a kamra ázott be, ami viszont még mindig dugig van..).

Reggel aztán jöttek a gépészek, és szétverték az egész fürdőt.. :((( A gyomrom egy gombócban, és férfiasan bevallom, a sírás kerülget. Vizünk már van, de minden romokban hever. Míg a biztosító kárfelmérője ki nem jön (min. 2 nap), nem is lehet elkezdeni a helyreállítást.

A dologban az a legszebb, hogy mindenből a lehetőség szerinti legjobbat választottuk, a gépészeten semmiben sem spóroltunk.. Szóval ma még nincs szép fürdőszoba... :(
A mesterek elmentek; megyek romokat takarítani...

12 megjegyzés:

 1. basszus, EZ durva;-( nagyon sajnalom!! Vigyazz magadra, mert az epitkezosdi nagyon idegorlo, meg egy kicsi is hat meg, amit ti csinaltok...

  VálaszTörlés
 2. Jaaajjj, ez tényleg nagyon durva.... kitartás!

  VálaszTörlés
 3. Óóó, ez szörnyűűűű! Komolyan mondom, engem nem csak kerülgetett volna a sírás.Szavakat sem találok! Az új, a szép, a pont odavaló...romokban, alig tudtatok örülni neki.

  VálaszTörlés
 4. Jajajajajajajajj! Ez a méreg, de a javából:(
  Ne hagyd magad! Tudom, könnyű innen beszélni, de akkor is!

  VálaszTörlés
 5. Tyű, de együtt tudok érezni veled. Amikor beköltöztünk szinte ugyanez történt. Mire kiderült, hogy mi a pontos baj, már négy napja nem volt vizünk. Akkor indult a fűtés szezon is, amihez nekünk víz kellett,úgyhogy se fűtés, se víz nem volt. Akkor azt hittem falnak megyek. Két kicsivel, álmaink otthonában...Hát nem így képzeltük.

  VálaszTörlés
 6. jajistenem :((, nagyon sajnálom, főleg méreg lehet, mert nem spóroltatok sem pénzzel, sem odafigyeléssel
  Kitartás, pár hét múlva már csak rossz emlék lesz, miközben élvezhetitek a szép és működő legújabb fszobátokat.

  VálaszTörlés
 7. Óóóó,ez kemény!!!Szegénykém!!!!Nálunk most itt laknak a fiamék családostul,mert náluk meg ablak,ajócsere van.1 napról volt szó,amiből ki tudja hány lesz????

  VálaszTörlés
 8. ÓÓÓÓ, jajjj, nagyon sajnálom, még én is majdnem megkönnyeztem, ez rémes, mikor már kész akkor beütt a menykő, nagyon ajnálom :( Kitartást neketek!

  VálaszTörlés
 9. Hú, ez az egész szörnyű. Még iylet... Sok erőt.

  VálaszTörlés
 10. Mig olvastam nekem is bevillant hogy én nem közel lennék a siráshoz!Én biztosan sirnék!Mikor hónapok után végre!... és jaj annyira jó,élvezzük az új otthonunkat.....nagyon sajnálom.Ez borzasztó még olvasni is.Kivánok Nektek kitartást!Remélem mihamarabb sikerül a biztositóval elintézni és hamarosan csupa jó hireket olvashatunk megint.
  Kriszta

  VálaszTörlés
 11. óóóóóóóó,ez rémes!
  El lehet kezdeni a helyreállítást, csak mindent le kell fotózni. a férjemék legalábbis így csinálják.

  VálaszTörlés
 12. Ó neeee!!! Rettentően sajnálom, hogy ez történt!!! :( Kitartás!!!

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails