2009. nov. 30.

Kukucs!
Sok sok képpel lógok még Nektek.. (Bár amennyire "remek" fotós vagyok nem lesz benne sok köszönet.. ) De ahogy haladok előre a nagytakarítással, majd szépen fotózgatom a házat.. (legalábbis a már elkészült részeket..) Ma az adventi koszorúnkat szeretném megmutatni Nektek.. Nagy lelkesedéssel csinálom sk. évről évre.. általában az első vasárnapot követő hajnalon.. :PIdén azonban valami csoda folytán időben elkészültem (pedig még Sára is segített.. :D) , így a vasárnapi nagy családi szüli-és névnapozás alatt közösen meg is gyújtottuk az első gyertyát. Az esti fotók borzasztóak lettek, úgyhogy ma újat csináltam. A konyha egy kis része is belekerült a fotóba (persze szándékosan.. :D)A sorsolásról: sikerült jó értelmetlenül megfogalmaznom a dolgot- tehát aki ma éjfélig jelentkezik, még játékban van Gizelláért- s holnap reggelre meg is lesz a gazdája! :)

7 megjegyzés:

 1. Nagyon szép a konyha. :)) Nekünk is fehér evvel a munkalappal. Naggyon szeretem. :)

  VálaszTörlés
 2. Nekünk is hasonló lett a koszorúnk az idén. Viszont sötét cseresznye, bordó szinte minden a bútorelemünk alatta.
  Várjuk a házbemutatót, majd a fotóminőségek felett szemet hunyunk, ne aggódj! A babcidat meg annyira szeretném bevonzani magunknak, hogy csak na!!

  VálaszTörlés
 3. A következő házamban/életemben (:P) nekem is ilyen fehér konyhám lesz. Nagyon szép. :) Ja, a koszorú is. :)

  VálaszTörlés
 4. szép a konyhád-) kis fehér-)
  a koszorú is jó, egyzserű a klasszikus színekkel

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép lett a koszorúd.A mienken is ilyen piros kickás szalagok vannak.Meg fenyőtoboz.Ó és a konyhád is gyönyörűséges!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 6. Jaj, de irigylem az időben elkészülő dolgokat! Nagyon hangulatos lett : )
  + Éljen minden fehér konyha fa munkalappal /meg egy kis zöld mozaikkal ;) /
  : ))

  VálaszTörlés
 7. tenyleg hasonlo, de mas:-) gondolhatod, hogy ez volt a B terv. Nagyon szep. Most azert a forditott gyozott mert SOK fat akartam:-)
  koszoru, hmmm ma mar nagyon keso lesz? ma kerul nalunk fel az adventi naptar ui.

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails