2010. ápr. 29.

Gyerekszáj...Lenne mit írni, mutatni, de valahogy most türelmetlenebb vagyok az íráshoz... ezt viszont valahová fel kell jegyeznem- Sára szösszenete épp most hangzott el.

Kata: Kata ájjatkeeetbe vott..
Én: És mi volt az állatkertben?
(A válasz általában: Szavass hajapta ujja... - etetés közben a szarvas egy picit belekapott az ujjacskájába.. de most: )
Kata: Majom! Tiggiss!! Hajacska!
Én: Sára, és még mi..?
Sára: Fagyizó!!!

:))


9 megjegyzés:

 1. Nálunk most a tevenyál a "sláger" : ))
  Szintén etetős élmény : ))
  Végül is kezdődik a fagyiszezon! : )

  VálaszTörlés
 2. Kb. ennyi idősek voltak a mieink is, mikor egy nyaralás alkalmával, áthajóztunk Velencébe. Persze nem is állt szándékunkban múzeumokba menni (7 kisgyerek volt velünk), de úgy gondoltuk a gondolák, a csatornák, szép hidak csak megmozgatják a fantáziájukat. Az esti "mi tetszett" kérdésre mi volt mégis a válasz? Naná, hogy a fagyi(két gombóc!:)

  VálaszTörlés
 3. Igen hiányolom is a kis szösszeneteid,de gondolom Neked is van elég dolgod.Én csodálkozom is mindig rajtad,hogy van ennyi mindenre energiád!
  Édesek a képek.Hogy nőnek Nálatok is a lányok!Az állatkerti beszámoló nálunk is hasonlóan folyt le,annyi különbséggel,hogy Rékára a játszótér volt ilyen hatással(de szerintem csak azért,mert a fagyi borzalmasan rossz volt).

  VálaszTörlés
 4. Tegnap kérdeztem Sanát, hogy az egyik kisfiúval az oviban jóban van-e? Válasza: "Észrevettem, hogy nem annyira foglalkozik velem, de ez semmi gondot nem okoz a szívemnek."

  VálaszTörlés
 5. :)))

  Ismerős, nálunk is mindig a fagyi a legjobb dolgok legjobbika. :)

  VálaszTörlés
 6. Annyira jó lesz ezeket a beszólásokat majd nagyobb korukban visszaolvasni. Én is nagyokat derülök azokon a sorokon, amiket anyu jegyzett le rólunk.:)

  VálaszTörlés
 7. Mi is nemrég voltunk a veszprémi állatkertben :)
  Nézd meg az utolsó bejegyzésemet, ha van kedved!

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails