2010. okt. 25.

Pillecukor- álommanóIlyesmit is mutattam már korábban, csak ez a baba most igazi kislányos verzió. A saját lányaimnak is van ilyen manójuk, még jól emlékszem, hogy Katával a pocakomban varrtam őket: készült egyszerre több sapka és ruha, és a kétéves Sárám választotta ki, milyen színű legyen az ő manója, milyen legyen a sapkája, szeme... Aztán, amikor elkészült, varrtunk egyet a leendő kistesónak is. Sára ezt hozta be a kórházba Kata születésekor. Így nálunk nemcsak az újszülött hozott ajándékot a nagytesóak, hanem a nagytesó is a kishúgnak. :)Két év alatt kissé elnyűttek lettek a saját példányaink, de ez csak megszépítette, még valódibbá tette őket. Sőt, Sáráé "bánatában el is vándorolt", mert a lányom a dackorszaka idején következetesen kihajította az ágyából, holott előtte azt hittük, ez lesz majd az A JÁTÉK, amihez tűzön-vízen át ragaszkodik. (Nem lett ilyen egy sem.) Mostanában kezdett el keseregni utána, szóval elő kell keresnem a süllyesztődobozból.. És azt hiszem, nemsokára aktuális lesz egy saját bejáratú kisfiúverzió összehozása is. Addig azonban még néhány, előre elkészített ruhácskába igyekszem manót bújtatni. :)

(A fenti manócska elérhető a Meskán. Ára: 3200 ft+ postaklts.)

3 megjegyzés:

 1. Pillecukor?! Aranyos, kedves, gyömöszölnivaló. De jó, hogy újra varrtál babát :)
  Az én lányomnak sem volt egy kedvence, mindig váltogatta(váltogatja) őket, a fiam azonban hűséges típus, neki Medvéje volt.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó az a régi kép!Hihetelen,hogy milyen falat volt még a lány,s nemsokára újra babázni fogsz.De jó neked!Szerintem egy ilyen kedves pillecukornak egy kisfiú is örülne...

  VálaszTörlés
 3. Köszi lányok. Aledi, ugye, milyen érdekes, hogy ennyire különbözhetnek a testvérek? (Még ilyen dolgokban is.. :D)

  Krisz.. azért majd valami fiús színt is keresek addig. :D

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails